Close
1121 BV Landsmeer Dorpsstraat 65
020 785 2389 asilkankapsalon2015@hotmail.com
Open: Ma - Za 09.00 - 19.00 uur.

Asilkan Kapsalon

ASILKAN Dames & Heren Kapsalon is al ruim 30 jaar de kapsalon en een begrip in de hele omgeving. De salon, gelegen in het hart van het centrum Landsmeer, is in heel Noord-Holland en daarbuiten een bekende naam.

Een bezoek aan ASILKAN Dames & Heren Kapsalon in Landsmeer moet voor iedereen verrassend, ontspannend en toegankelijk zijn. Onze kapsters werken het liefst in een ontspannen sfeer. Vol enthousiasme, creativiteit en kwaliteit beogen zij samen met u het beste resultaat.

De goed opgeleide haarstylisten van kapsalon ASILKAN zijn op dit niveau beland door jaren lang intensief trainen op het gebied van; techniek, service en contact. Hierdoor kan met zekerheid worden gezegd dat deze kapsalon uitblinkt op het gebied van; kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer. Dit alles met de juiste aandacht voor een uitstekende omgeving voor iedereen.

Wij werken graag op afspraak, maar u kunt ook gerust zonder afspraak binnenkomen voor een nieuwe coupe of frisse coiffure. Op iedere dag knippen wij zonder afspraak.

U kunt bij ons terecht voor een klassiek of modern kapsel. Wij geven eveneens advies over het juiste kapsel bij uw feest of bruiloft. Onze kapsters zijn eigentijds geschoold en beschikken over vele jaren ervaring in het vak. Zij zijn bovendien goed op de hoogte welk haarverzorgingsproduct het beste bij uw haar past.

ASILKAN Dames & Heren Kapsalon, haar begint bij haar.

20160607_085912
020 785 2389
asilkankapsalon2015@hotmail.com
Dorpsstraat 65
1121 BV Landsmeer